Lidmaatschap

Iedereen kan lid worden van Juliana-de Bazuin. Wij verwelkomen u graag als nieuw lid van onze vereniging, of u nu een beginner bent of al een ervaren muzikant.

De opleiding van nieuwe beginnende leden wordt door Scala Centrum voor de Kunsten in Hoogeveen verzorgd. De aanvang en duur van de lestijden wordt in overleg met de docenten van Scala vastgesteld. Soms is het mogelijk (afhankelijk van interesse en inzet) om binnen een jaar mee te spelen in het orkest of de malletband!

Alle instrumenten, bladmuziek en uniformen behoren toe aan de vereniging en zijn dus bij de leden in bruikleen. Lid worden van een muziekvereniging lijkt dan ook vaak duurder dan het is. Van de leden wordt een jaarlijkse contributie gevraagd. Hieronder een overzicht van de contributies:

  • Leden vanaf 21 jaar musicerend in Malletband of groot orkester per 2014 naar 32,50 per kwartaal
  • Leden tot 21 jaar musicerend inm malletband of in groot orkest per 2014 naar 27,50 per kwartaal
  • Leerlingen op blaasinstrument die leskrijgen van onze instructeur 30 euro per kwartaal.
  • Leden van de malletband die leskrijgen van onze eigen instructeur 3 euro per les plus 1,50 per maand
  • Jeugdleden die lesgenieten op Scala 1,50 per maand.
  • De kortingen blijven gehandhaafd: tweede lid 3 euro/kwartaal/derde lid 7,50 euro per kwartaalen eigen instrument 3 euro/kwartaal.

 

De contributie alleen zou niet voldoende zijn om de muziekvereniging draaiende te houden. Daarom worden onder beheer van onze activiteitencommissie jaarlijks tal van acties georganiseerd, zoals een speculaasactie, koekactie en het enveloppenspel op de jaarmarkten.

 

Geïnteresseerd?

 

Bent u geïnteresseerd in het lidmaatschap van één van de onderdelen van de vereniging? Neem dan contact op met onze secretaris mevrouw Zwaantje Sieben  (0528 343522).

U kunt natuurlijk ook eerst een kijkje komen nemen op één van de repetities (voor de repetitiedagen en -tijden verwijzen wij u naar de kopjes malletband en orkest op deze website).