Karst op ’t Ollandseveld

KARST OP ‘T OLLANDSEVELD

Op zaterdag 16 december staat Het Anker in Hollandscheveld al volop in het teken van de komende kerstdagen. Dan werken we samen met Popkoor Fields of Fun tijdens een uniek kerstconcert in het Anker in Hollandscheveld.

In voorgaande jaren organiseerden wij kerstconcerten in Elim met medewerking van tal van bands en zanggroepen. Omdat nu wordt samengewerkt met Fields of Fun uit Hollandscheveld is het logisch dat dit gratis toegankelijke kerstconcert in de gezamenlijke vestigingsplaats Hollandscheveld wordt gehouden. Fields of Fun is relatief nieuw in het muzikale aanbod van Hollandscheveld. Het koor bestaat sinds 2015 en staat onder leiding van Ineke Vos. Onszelf hoeven we niet nader te introduceren. Zowel wij als het koor verwachten veel van de samenwerking en naast individueel zal er ook gezamenlijk worden gespeeld.

Naast het popkoor en het orkest werkt ook onze slagwerkgroep mee: voor het eerst weer sinds jaren en daarmee is ook het aanbod van muziekstijlen heel divers en verrassend.
Het Anker is helaas geen ruime concertzaal en dat maakt dat er een beperking is aan het maximum aantal bezoekers. “Karst op ‘t Olandseveld” begint op 16 december om 19.30 uur. De gratis toegangskaarten voor dit unieke concert zijn vanaf 1 december verkrijgbaar bij Ineke Vos Mode aan het Hoekje in Hollandscheveld en bij Het Anker aan de Otto Zomerweg. Wees er wel snel bij want op is op!