Juliana – de Bazuin op muzikaal burenbezoek in Dalerpeel.

Op zaterdag 2 november hebben het orkest en de malletband van de Christelijke Muziekvereniging Juliana – de Bazuin een muzikaal bezoek gebracht aan de Breijberger Muzikanten in Dalerpeel. Het initiatief voor dit unieke dubbelconcert werd genomen door de muzikanten uit Dalerpeel.

In de grote zaal van het nieuwe multifunctionele centrum hebben de beide verenigingen zowel voor als na de pauze een gevarieerd muzikaal programma ten gehore gebracht. Van koraalmuziek tot eigentijdse nummers van Coldplay en Supertramp. De contrasten van verschillende muziekstijlen werd door de beide orkesten prima vertolkt.

Het grote contrast werd versterkt door de malletband van Juliana – De Bazuin. De slagwerkers speelden onder leiding van Jurjen Zitman verschillende nummers uit hun uitgebreide repertoire.

Dit dubbelconcert was een eerste kennismaking van de beide vereniging die zeker navolging krijgt. Nadat werd medegedeeld dat de muzikanten uit Dalerpeel uiteraard van harte welkom zijn in Hollandscheveld, om dit gezamenlijke concert daar een vervolg te geven, werd deze avond besloten met de concertmars Arsenal die door beide verenigingen gezamenlijk gespeeld werd.