Geslaagde actie van actief Juliana – de Bazuin

Tussen alle muzikale activiteiten door hebben de leden van Muziekvereniging Juliana De Bazuin zich in de weken voor Sinterklaas weer ingezet voor hun traditionele speculaaskoeken actie.
”Dankzij de welwillendheid van de mensen uit Holandscheveld, Elim , Nieuw Moscouw en Nieuwlande is deze actie weer een groot succes geworden”: aldus Bernhard Kreeft.
In een aantal avonden zijn de verschillende routes afgewerkt en gezien de afname mag de plaatselijke muziekvereniging zich gesteund weten door de bevolking.
De penningmeester is blij met het behaalde resultaat en bedankt iedereen die heeft meegewerkt aan deze actie en koek(-en) gekocht heeft.

Op muzikaal gebied staat de komende tijd de kerstmuziek op muziekstandaard. In de decembermaand is het orkest, maar ook de malletband tijdens diverse gelegenheden te horen. Op 7 december werd meegewerkt aan de Winterwandeltocht in Hollandscheveld en op 14 december speelt de vereniging op de Kerst Sing-Inn in sporthal de Brug in Elim. Traditiegetrouw gaan de muzikanten in de kerstnacht (24 december) weer met de huifkar rond om op verschillende plaatsen te spelen. De aanvang hiervan is om 22.00 uur bij WZC Beatrix in Hollandscheveld.