Familiefietstocht in mei 2012

In het kader van het 40-jarig jubileum van de Christelijke Muziekvereniging Juliana-de Bazuin uit Hollandscheveld, worden er dit jaar een hoop activiteiten georganiseerd. Te denken valt dan onder andere aan een aantal openluchtconcerten op diverse locaties in het verzorgingsgebied en een vriendenconcert, maar ook activiteiten die helemaal niets met muziek te maken hebben.

Zo is er voor 17 mei a.s. (Hemelvaartsdag) een fietstocht gepland voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. De deelname hieraan is voor iedereen gratis!

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om hieraan samen met familie, vrienden, kennissen, buren, e.d. mee te doen. Er is een wat kortere tocht voor de minder geoefende benen van ca. 27 kilometer en een langere tocht van ca. 45 kilometer, voor degene die wat meer kilometers in het zadel heeft en er een dagje voor wil uittrekken. In beide gevallen zal de tocht door een aantal prachtige stukjes natuur voeren.

Er is gelegenheid te starten tussen 10.00 en 10.30 uur (tocht 45 km.) en tussen 13.00 en

13.30 uur (tocht 27 km.) vanaf Het Jeugdcentrum in Hollandscheveld. Daar kan de routebeschrijving worden opgehaald en zal de tocht beginnen. Voor een eventueel lunchpakket moet door de deelnemers zelf worden gezorgd. Onderweg zijn er talloze gelegenheden om te picknicken, maar de tocht gaat langs een aantal plaatsen waar diverse (eet-)voorzieningen aanwezig zijn. De vereniging hoopt op een grote deelname en een gezellige dag met stralend weer!