Evenementen

Op zaterdag 23 maart houden we ons jaarlijkse solistenconcours in het Jeugdcentrum in Hollandscheveld. Muzikanten en slagwerkers van alle leeftijden zetten hier hun beste beentje voor en worden beoordeeld door muziekdocent en dirigent Gerard Gerrits.

Eén van de vele tradities van onze vereniging: op de morgen van Koningsdag spelen we met het orkest in Nieuw Moscou, in de ontmoetingsruimte en het atrium van WZC Beatrix en in het Jannes van der Sleedenhuis aan de Valkenlaanin … Lees verder

Op 4 mei werkt het orkest mee aan de dodenherdenking in Nieuwlande.

Op 16 mei begeleiden we de wandelaars van de Wandel 4 Daagse in Elim tijdens de laatste wandelavond. Zowel slagwerkgroep als orkest zetten hun beste beentje voor.

Op 23 mei (onder voorbehoud) spelen we tijdens de intocht van de deelnemers aan de Wandel 4 Daagse in Hollandscheveld. We vertrekken vanaf de parkeerplaats bij Sporthal De Marke.

Van 8 tot en met 10 juni, in het Pinksterweekend, gaan de orkestleden van Juliana – De Bazuin op reis naar Denemarken. 

Het orkest en de slagwerkgroep begeleiden de jeugdige deelnemers aan de Lampionoptocht in Elim: de aftrap van de feestweek met als hoogtepunt de jaarmarkt op zaterdag.

Een jaarlijks terugkerend spektakel in de Feestweek van Elim is het bloemencorso. Samen met een aantal andere orkesten spelen we mee in de optocht.