Evenementen

Op 14 december werkt het opleidingsorkest van Juliana – De Bazuin muziekaal mee aan de moonlightshopping in Hollandscheveld. Tijdens deze gezellige avond spelen onze jongste muzikanten gezellige kerstmuziek waarbij ze ondersteund worden door een aantal oudere leden van het orkest.

Op 15 december houden we ons jaarlijks kerstconcert in de Hervormde Kerk in Elim. Kijk onder “NIEUWS” voor een artikel over dit unieke concert.

Op 24 december gaan een aantal leden van Juliana – De Bazuin weer op pad om kerstliederen ten gehore te brengen. Om 22 uur wordt gestart bij WZC Beatrix waarna op verschillende plaatsen in Hollandscheveld, Nieuw Moscou, Elim en Nieuwlande … Lees verder

Op 18 december is de laatste repetitie van het orkest van dit jaar. De slagwerkgroep repeteert op 20 december voor het laatst. Voor het orkest starten de repetities in het nieuwe jaar weer op 8 januari. De slagwerkgroep begint weer … Lees verder

Op 16 en 17 februari houden de muzikanten van de slagwerkgroep een studieweekend ter voorbereiding op het voorjaarsconcert. Ze zijn deze dagen te gast in de repetitieruimte van Muziekvereniging Wilhelmina uit Delfzijl.