Gastenboek

Je kan hier een berichtje achter laten op het Gastenboek!

Ook kan je reageren op nieuwberichten op deze website.

49 thoughts on “Gastenboek

 1. Hallo allemaal,
  nog even een berichtje van mij. Wil namelijk even mededelen dat het Megaconcert van 2012 weer een succes was en dat we volgend jaar eigenlijk met het hele orkest heen moeten gaan! Tis echt super en zo veel tijd kost het ook niet. De stukken zijn niet zo moeilijk, desnoods probeer je het gewoon een keer met een makkelijke versie, want je mag zelf je partij uitkiezen. Dus… Ik zie jullie dan allemaal volgend jaar 😉
  Groetjes, Leona

 2. Hoi allemaal,

  net terug van een super warme lampionoptocht, ondanks de vakantie toch een redelijk goede bezetting dank jullie wel daarvoor. Speciaal voor diegenen die tijdens hun vakantie tijd vrij maakten om ons te versterken. Petje af!
  Groetjes Alet

 3. Wat een fantastisch resultaat gisteravond bij De Smederijen.
  Ons project is door de bevolking van Hollandscheveld gewaardeerd als één van de beste ideeën. Hiermee komt ons doel: uitbreiding en vervanging van instrumenten van de malletband een stuk dichterbij!
  Bevolking van Hollandscheveld: hartelijk dank voor deze steunbetuiging!

 4. Prachtig resultaat voor Lianne en Dianne!!
  Allebei geslaagd voor hun C-diploma en dan ook nog met prachtige cijfers!!

  Van harte gefeliciteerd meiden met dit fantastische resultaat!

 5. Wat een fantastich resultaat bij het schoolproject van afgelopen donderdag! Zo’n 14 belangstellende kinderen voor proeflessen! De fanfaremuziek is dus blijkbaar toch niet zo oubollig…… :):)
  Komende donderdag nog in Nieuw Moskou: ben benieuwd…..!!

 6. Onder leiding van Nico een uurtje gezellig gemarcheerd.De stokcommandoos maar ook het amerikaans en engelse counteren was onderdeel van onze marcheerstudie. Een briesend paard hield ons nauwlettend in de gaten.De opkomst viel ietwat tegen maar degene die erwaren hadden volop plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *